• RSS
  • Facebook
  • Twitter

Hostel Part III

Hostel: Partea III va fi lansat pe DVD săptămâna viitoare, şi am avut recent ocazia să vorbesc cu regizorul Scott Spiegel despre film. Pentru cei nefamiliarizati cu munca lui Scott, el nu străin de groază sau franciza Hostel. El a servit în calitate de producător şi de pe ambele Hostel Hostel: Part II, a fost co-scenarist al Evil Dead 2 şi a regizat şi a intruşilor From Dusk Till Dawn 2: Texas Blood Money.
Scott şi am vorbit despre mutarea Club Elite de vanatoare la Las Vegas, o idee mai devreme Eli Roth pentru un film Pensiune nou, scena moartea mea preferată din film, precum şi posibilitatea de a Hostel: Partea a IV.
A fost ideea pentru Hostel: Partea a III-vă ceva înclinate la Sony sau te-au abordare?
Scott Spiegel: Au venit la mine. Mi-au dat un scenariu scris de Michael Weiss şi revizuite de către John Fasano şi am crezut că a fost foarte cool. Cred că la un moment dat in scenariu a fost numit "Viva Las Hostel", sau ceva de genul asta, dar care a fost aruncată repede. Asa ca am doar un fel de citit acest proiect şi apoi le-am dat geanta mea de trucuri. Am avut unele revizii şi completările ulterioare, şi au crezut că a fost mare şi a zis: "hai să mergem". Acesta a fost doar buna si se potrivesc foarte bine impreuna, si a fost un fel de frumos cum a lucrat cu totii afara.
 

Categorii Filme Online

Cele mai urmarite filme

Fii la curent cu cele mai noi filme!

Abonati-va prin e-mail:

Copyright © 2012 - 2018 OxiMovies - Toate drepturile rezervate

OxiMovies.Com va ofera cele mai bune Filme Online. Aici poti viziona filme actiune , filme comedie pana la filme horror si seriale online. O gama larga de filme pentru toate varstele.

Recomandam: | PlayMusic FM | Ograda Mea |