• RSS
  • Facebook
  • Twitter

Transformers 3 Dark of the Moon (2011)


Transformers Dark of the Moon 202x300 online Transformers 3 Dark of the Moon (2011) onlineOxiMovies.Com va prezinta filmul Transformers 3 Dark of the Moon (2011) online subtitrat.

Gen: Actiune
Durata: 154  minute
Descriere:

Transformers: Dark of the Moon este un film american science-fiction de actiune bazat pe linia de jucărie Transformers. Primul lansat pe 23 iunie 2011, aceasta este a treia transă din seria de film live-action Transformers. Ca si predecesorii sai, Transformatori si Transformers: Revenge of the Fallen, Transformers: Dark of the Moon este regizat de Michael Bay si produs de Steven Spielberg. Povestea filmului este stabilită la trei ani după evenimentele din al doilea film, cu Autobots, în timpul colaborării lor cu NEST (Elemente Networked: Suporteri și transformatoare), forța militară, descoperind o tehnologie ascuns străin în posesia de oameni, care au fost găsite de Apollo 11 pe Luna 42 ani înainte. Cu toate acestea, Decepticonii dezvăluie un plan de a utiliza tehnologia pentru a înrobi omenirea, în scopul de a aduce înapoi Cybertron, planeta de origine a Transformers.

Partea 1


Partea 2


Trailer

 

Categorii Filme Online

Cele mai urmarite filme

Fii la curent cu cele mai noi filme!

Abonati-va prin e-mail:

Copyright © 2012 - 2018 OxiMovies - Toate drepturile rezervate

OxiMovies.Com va ofera cele mai bune Filme Online. Aici poti viziona filme actiune , filme comedie pana la filme horror si seriale online. O gama larga de filme pentru toate varstele.

Recomandam: | PlayMusic FM | Ograda Mea |