• RSS
  • Facebook
  • Twitter

Ghost Rider: Spirit of Vengeance (2011)

OxiMovies.Com va prezinta filmul Ghost Rider: Spirit of Vengeance (2011) online subtitrat.

Gen: Actiune
Durata: 95 minute
Descriere:

Cascadorul Johnny Blaze, care si-a vandut in zadar sufletul Satanei pentru a-si vindeca tatal de cancerul pulmonar de care suferea si a dobandit imortalitatea, simte ca puterile supranaturale de care dispune sunt mai degraba un blestem decat o binecuvantare si refuza sa le mai foloseasca, autoexilandu-se intr-o regiune izolata din Europa de Est.
Atunci cand este contactat de catre calugarul razboinic Moreau, unul dintre componentii ordinului religios al arhanghelului Mihail, care ii propune sa salveze un baiat in varsta de 10 ani pe nume Danny, caruia Diavolul vrea sa-i ia in stapanire corpul pentru a se putea intoarce pe Pamant sub forma umana, Johnny Blaze este reticent la ideea de a se transforma din nou in creatura demonica Ghost Rider pentru a-l proteja pe copil si pe mama acestuia Nadya. Danny si Nadya sunt urmariti de Roarke Carrigan, un om aflat in slujba Satanei, care are cunostinte detaliate despre Ghost Rider si despre identitatile pe care acesta le-a avut de-a lungul secolelor si care este transformat ulterior intr-un demon botezat Blackout pentru a se putea lupta cu alter ego-ul lui Johnny Blaze de pe pozitii de egalitate. Server 1Trailer

 

Categorii Filme Online

Cele mai urmarite filme

Fii la curent cu cele mai noi filme!

Abonati-va prin e-mail:

Copyright © 2012 - 2018 OxiMovies - Toate drepturile rezervate

OxiMovies.Com va ofera cele mai bune Filme Online. Aici poti viziona filme actiune , filme comedie pana la filme horror si seriale online. O gama larga de filme pentru toate varstele.

Recomandam: | PlayMusic FM | Ograda Mea |