• RSS
  • Facebook
  • Twitter

Goon (2011)

OxiMovies.Com va prezinta filmul Goon (2011) online subtitrat.

Gen: Comedie
Durata: 91 minute
Descriere:

Seann William Scott de multe ori se potriveşte într-un anumit tip, să-l spunem pe şleau, filme stupide. După ce în urma lui favorit jucător de hockey, Doug (Scott), pleaca de la munte de om, la un pub pro jucător de hochei, se pare pentru a se potrivi proiectul de lege.
Eu nu cred că o mare parte din filme HD sau poveste în primul cuvânt, douăzeci de minute. Doar părea să fie în concurenţă cu place de Superbad şi îndrăznesc să spun, American Pie. Cu cel mai bun prieten a lui Doug Ryan (Jay Baruchel), face glume obscene la fiecare 5 secunde, nu am putut ajuta, dar rolul de ochii mei. În cazul în care povestea se mută departe de el, este atunci când filmul începe cu adevărat pentru a ridica. Ne ajunge pentru a vedea ce personajul lui Scott este place foarte mult, care este o politicos, Neanderthal drăguţ, cu pumnii într-adevăr greu.
Caracterul lui Liev Schreiber este destul de inspaimantator, creând o juxtapunere mare între el şi dimwitted Doug. Unghiurile camerei utilizate pe gheaţă arată cum poate fi înfricoşător şi aduce publicul în meci. Acum, că ştiu că este bazat pe o poveste adevarata, eu vreau doar pentru a îndeplini Doug reale si da-i o îmbrăţişare.
Server 1


Trailer

 

Categorii Filme Online

Cele mai urmarite filme

Fii la curent cu cele mai noi filme!

Abonati-va prin e-mail:

Copyright © 2012 - 2018 OxiMovies - Toate drepturile rezervate

OxiMovies.Com va ofera cele mai bune Filme Online. Aici poti viziona filme actiune , filme comedie pana la filme horror si seriale online. O gama larga de filme pentru toate varstele.

Recomandam: | PlayMusic FM | Ograda Mea |