• RSS
  • Facebook
  • Twitter

Blue Like Jazz (2012)

OxiMovies.Com va prezinta filmul Blue Like Jazz (2012) online subtitrat.

Gen: Comedie
Durata: 50.31
Descriere:

Jazz albastru ca este un film lansar in anul 2012 a lui Donald Miller semi-autobiografica cartea cu acelasi nume, regizat de Steve Taylor. Miller, Taylor, si Ben Pearson co-scris scenariul. Filmul stele Marshall Allman, Claire Holt, si Tania Raymonde.
Filmul a avut premiera mondiala ca o selectie oficiala a Festivalului de Film South by Southwest pe 13 martie, 2012 . Acesta a fost lansat in cinematografe pe 13 aprilie 2012 prin Atractii în trafic.
Steve Taylor tabarât filmul a investitorilor timp de patru ani, pâna la doi investitori, unul din Seattle si unul din Los Angeles, a fost de acord sa semneze, în 250.000 dolari pentru fiecare. Cu o zi înainte de pre-produc?ie, Los Angeles, investitorul sa retras si filmul a fost zgâriat. Când Donald Miller scris pe blogul sau personal ca filmul a fost sa fie anulate, cu toate acestea, doi cititori din Tennessee au anuntat ca vor majora fondurile ramase necesare prin intermediul site-ului kickstarter.
Potrivit Strickler Yancey, unul dintre fondatorii Kickstarter, doar ?ase filme au fundraised ce în ce mai mult de 100.000 dolari prin intermediul site-ului din luna mai 2011. Taylor nu crede ca acest efort de strangere de fonduri ar functiona, asa ca a fost de acord sa cheme personal si îi multumesc în fiecare donator de mai mult de $ 10, daca s-au întâlnit obiectivul tinta de $ 125.000. Pâna în octombrie 2010, 345.992 dolari au fost donate prin intermediul site-ului spre film. Având în vedere atât de multi bani au fost ridicate prin Kickstarter, sustinator din Seattle potrivit valoarea respectiva si a contribuit chiar mai mult. Taylor a fost capabil de a trage de film pentru $ 750.000 si au un extra $ 500,000 plecat pentru post-productie.
Pâna în mai 2011, Taylor a avut personal sunat si a multumit jumatate din 3300 persoane care au donat mai mult de $ 10 prin Kickstarter. El a chemat restul pâna în aprilie 2012 albastru ca Jazz:.. Filmul a fost al doilea cel mai de succes kickstarter strângere de fonduri în 2010.
Donald Miller în 2009, a rezerva un milion de mile într-o mie de ani, se bazeaza pe experienta sa de revizuire memoriile sale în scenariul pentru acest film.


Server 1


Trailer

 

Categorii Filme Online

Cele mai urmarite filme

Fii la curent cu cele mai noi filme!

Abonati-va prin e-mail:

Copyright © 2012 - 2018 OxiMovies - Toate drepturile rezervate

OxiMovies.Com va ofera cele mai bune Filme Online. Aici poti viziona filme actiune , filme comedie pana la filme horror si seriale online. O gama larga de filme pentru toate varstele.

Recomandam: | PlayMusic FM | Ograda Mea |