• RSS
  • Facebook
  • Twitter

Taken 2 (2012)

OxiMovies.Com va prezinta filmul Taken 2 (2012) online subtitrat.

Gen: Actiune
Durata: 86 minute
Descriere:

După evenimentele de la Paris din membrii familiei Acceptat, de oamenii pe care Bryan Mills, ucis în timp ce o cauta pe fiica sa, Kim, întoarce în orasul natal, Tropojë, Albania, pentru funeraliile dintre oamenii pe care i-au ucis Bryan. În timpul ceremoniei, Murad Hoxha, angajatorul a bărbatilor si tatăl lui Marko, o victimă care Bryan ucis de electrocutare, afirmă că ei vor găsi Bryan pentru a razbuna moartea celor dragi.
Când ajunge acasă a lui Kim să o ia pe o lectie de conducere, Bryan invata de la mama ei Lenore, care are în prezent probleme în relatiile cu sotul ei, care Kim nu este acolo si că ea are un nou iubit. După ce sotul lui Lenore anulează vacanta lor in China, Bryan sugerează că Kim si Lenore i se alătura în Istanbul, după ce a terminat o lucrare el a fost de acord să facă. După ce a fost condus să creadă că ei nu l-au luat pe oferta, Bryan este surprins să constate că Kim și Lenore au zburat într-adevăr, să i se alăture, cu ajutorul prietenilor săi să-l surprindă.


Server 1


Trailer

 

Categorii Filme Online

Cele mai urmarite filme

Fii la curent cu cele mai noi filme!

Abonati-va prin e-mail:

Copyright © 2012 - 2018 OxiMovies - Toate drepturile rezervate

OxiMovies.Com va ofera cele mai bune Filme Online. Aici poti viziona filme actiune , filme comedie pana la filme horror si seriale online. O gama larga de filme pentru toate varstele.

Recomandam: | PlayMusic FM | Ograda Mea |