• RSS
  • Facebook
  • Twitter

Resident Evil: Retribution (2012) online subtitrat

OxiMovies.Com va prezinta filmul Resident Evil: Retribution (2012) online subtitrat.

Gen: Actiune / Horror
Durata: 91 minute
Descriere:

În urma filmului anterior, Alice si alte prietene urca pe Umbrella Corporation cargobot Arcadia si se confruntă cu un atac de o flota de aeronave conduse de Alice fosta aliata a lui Jill Valentine, care ia fost spalat creierul de Umbrella, printr-o dispozitiv de scarabeu rosu atasat la piept. Atunci când Alice provoacă un dirijabil să se prăbusească în navă, explozia rezultată o aruncă în apă.
Povestea trece apoi la o gospodină, care pare a fi Alice cu sotul ei Todd si Becky fiica lor. Cu toate acestea, această viată idilică este perturbata atunci când cativa zombi ii ataca si il ucide Todd. Alice si Becky scape fugind pe străza unde sunt ajutati de Ocampo, care le permite să meargă în masina ei. Ca evadare lor, acestea sunt lovite de un camion, inconstienta de ploaie în timp ce Alice si Becky scapa. Alice fuge si este atacata de un Todd transformat in zombie.


Server 1


Server 2


Trailer 

Categorii Filme Online

Cele mai urmarite filme

Fii la curent cu cele mai noi filme!

Abonati-va prin e-mail:

Copyright © 2012 - 2018 OxiMovies - Toate drepturile rezervate

OxiMovies.Com va ofera cele mai bune Filme Online. Aici poti viziona filme actiune , filme comedie pana la filme horror si seriale online. O gama larga de filme pentru toate varstele.

Recomandam: | PlayMusic FM | Ograda Mea |